maandag 12 maart 2018

Dag mama's, papa's, broers, zussen, ....

Vandaag was de dag waar we zo hard naar uitgekeken hebben: het vertrek naar het Laathof.
We verzamelden heel enthousiast en goed gezind op school klaar voor vertrek met onze koffer(s) en fiets. Eerst nog enkele afspraken maken met de juffen en meesters en nadien de fiets op.
We namen uitgebreid afscheid van alle mama's en papa's en vertrokken richting Laathof. Onderweg kregen we zelfs speciale politiebegeleiding. Wel eens leuk om een politieagent op een fiets en moto te zien. Wij waren alvast onder de indruk.
Eenmaal aan de brug van Temse, namen we even de tijd om iets te drinken en te eten. Nu nog de laatste loodjes tot aan het Laathof.... We zijn er!!!
Iedereen was benieuwd met wie ze op de kamer zouden liggen. Koffer nemen en uitpakken maar. Al snel was het klaar voor het eerste middagmaal. Als voorgerechtje konden we wat soep nemen, als hoofdgerecht was er frietjes met een hamburger en om af te sluiten een stukje fruit.
Om het domein al even te verkennen begonnen we in groepjes aan een oriƫntatietocht. Zo leerden we enkele leuke weetjes en ook een stukje geschiedenis. Na ons avondmaal dat ook zeer lekker was, was het tijd voor een bosspel. Welk team vindt als eerste alle dieren en hun codes? Het was zeer spannend en nipt maar elk team deed het fantastisch goed!
Dan rest ons enkel nog onze pyjama aan te doen. We zaten nog even rustig samen om de dag samen af te sluiten en dan snel naar ons bed.
We hebben zoveel plezier gehad vandaag dat het zeer snel stil werd op de kamers.
Slaapwel iedereen en tot morgen voor een nieuwe dag!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten