dinsdag 13 maart 2018

Laathof dag 2

Dag mama's, papa's, broers, zussen,....

Na een spetterende eerste dag begonnen we vandaag weer met een geweldige tweede dag.
Na een stevig ontbijt werden we in twee groepen verdeeld. De ene groep bracht een bezoekje aan het kasteel van d'Ursel terwijl het andere groepje de tekst al even doornam, tijd voor een douche had of een leuk spelletje speelde.
Leuk weetjes: In het kasteel zijn er maar liefst 54 kamers, men sliep in die tijd al zittend in bed, de hertog veranderde regelmatig van behangpapier...
Het was al snel tijd voor het middagmaal. Deze keer kregen we kip curry met rijst aangeboden en als afsluiter....... een ijsje! Na het eten stopte het ook meteen met regen. Het ideale moment om op stap te gaan met de fiets. We trokken met z'n allen richting de sluis van Wintam. Daar kwamen we net op tijd om een schip aan te zien komen in de sluis en de werking ervan te bewonderen. Nadien reden we door het prachtige landschap van de Noordelijke Eilanden. We zagen zelfs een overzetboot varen op de Rupel.
Eenmaal terug aangekomen maakten we ons klaar voor het avondeten. We mochten ons eigen smosje maken. Lekker en gezond!
Als verrassing brachten juf Kim en meester Pieter ons een bezoekje met een leuke avondactiviteit. Klaar voor de quiz? Benieuwd wie de uiteindelijke winnaars waren? Neem zeker eens een kijkje tussen de foto's.
Tijd om met z'n allen in ons bedje te kruipen.

Tot morgen voor meer Laathofnieuws!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten